E info@mkbincontrol.nl M 06 46 276 170

Over MKB In Control

MKB In Control is de vlag van de lading

MKB In Control is de geregistreerde handelsnaam waaronder ik, Bert van Creij, de activiteiten voor MKB advies en ondersteuning heb ondergebracht. Deze naam is gekozen om duidelijk te maken dat u als ondernemer "in control" wilt komen en blijven. Met name in de eerste turbulente jaren van dit millennium is gebleken dat veel MKB bedrijven het zwaar te verduren hadden, met veel persoonlijk en maatschappelijk leed.

Gelukkig zijn deze tijden achter ons, maar we zijn het niet vergeten. Ik heb in de jaren 2007 en 2008 de persoonlijke ambitie ontwikkeld om bedrijven te mogen helpen om dit soort zwaar weer te overleven en zelfs nieuwe kansen te creëren. Dit heeft in 2009 geleid tot het starten met MKB In Control en de ambitie is nog altijd dezelfde!

Bert van Creij is de mens achter MKB In Control

Mijn achtergrond is de elektronica-industrie, waarbij ik voor diverse bedrijven diverse functies heb mogen vervullen en daarmee enorm veel ervaring heb opgedaan en creativiteit ontwikkeld. De stormachtige ontwikkeling van deze industrietak heeft me voor grote uitdagingen gesteld, welke samen met teams tot mooie oplossingen hebben geleid. De bedrijven waar ik actief geweest ben, betreffen zowel OEM's als ook toeleveranciers, met activiteiten in zowel massa- als enkelstuk productie. Vanaf 2009 zijn voor klanten uit diverse sectoren advies- en ondersteuningsopdrachten uitgevoerd, waarbij ook veelvuldig klanten en leveranciers in binnen- en buitenland zijn bezocht. De diversiteit van deze opdrachten heeft mijn kennis, nieuw inzicht en zoeken naar nieuwe methoden uitzonderlijk versterkt.

Mijn opleidingen betreffen zowel elektronica als bedrijfskunde, aangevuld met o.a. risico-management, supply chain management, Design for Six Sigma, Risk Based and Integrated auditing.
Belangrijker nog dan opleiding, ben ik geboren met de wil om te helpen, authentiek te blijven, altijd te willen leren en mensgericht te denken en werken. Misschien is dit voor u nog wel belangrijker als alle kennis en ervaring. U zoekt toch ook een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen?

Meer info? Ga dan hier naar mijn LinkedIn profiel

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Website design by Creative-Twist.nl i.s.m. Disajn